Mijn 3 simpele haarstijlen…

DSCN0518

Mijn haar helemaal los dragen, dat doe ik eigenlijk nooit. Ik vind het vervelend wanneer er haar in mijn gezicht komt door bijvoorbeeld wind of regen. Vinden jullie dit ook vervelend? Als ik thuis ben draag ik het weleens los, maar wanneer ik naar mijn werk of school moet doe ik altijd íéts met mijn haar. Ik heb drie alledaagse haarstijlen die ik graag wil laten zien aan jullie. Deze kapsels zijn erg makkelijk om te maken en dat betekent snel klaar in de ochtend, ideaal! Zo heb ik meer tijd voor mijn make-up. Dit artikel is vooral geschikt voor meiden en vrouwen met krullen zoals ik, maar ook als je steil haar hebt kun je natuurlijk een kijkje nemen. Laat ook meteen bij de comments weten wat jouw favoriete (alledaagse) haarstijl is….
 
 
 
DSCN0508

DSCN0522

Mijn haar zoals op bovenstaande foto’s, zo draag ik het dus bijna nooit. Ik vind het zo vervelend als er allemaal haartjes voor mijn ogen fladderen en vooral wanneer mijn haar pluizig is. Gelukkig zijn er genoeg kapsels die in een oogwenk klaar zijn. Hieronder de drie kapsels waar ik fan van ben….
 
 

De Donut

DSCN0542

DSCN0544

DSCN0582

De donut, mi like it! Ik heb deze nu een paar weken en maak zeker 3 keer per week een donut-knot. Ik vind het super easy om te maken en het staat heel classy. Het is gewoon het haar door de donut wurmen, haar netjes over de donut leggen en een elastiek eroverheen. Nog twee schuifspeldjes om de zijkanten strak te houden en klaar is kees. Ook is dit kapsel ideaal wanneer je eigenlijk je pluizige haren moet wassen, maar geen zin hebt om dat te doen en nog een dagje wilt wachten. Met zo’n knot ziet niemand dat het pluizig is en het staat hartstikke leuk! De ene keer maak ik de knot iets losser en rommeliger dan de andere keer, het is allebei even leuk.
 
 

Haarclip

DSCN0589

DSCN0632

DSCN0644

Met zo’n haarclip als deze heb ik een haat- liefde verhouding. Het is één van mijn favoriete haaraccessoires, maar ik heb denk ik al zo’n 8 clips gehad, die allemaal na een paar weken stuk gingen. Ik weet niet waar het aan ligt, misschien dat krullend haar iets te stroef is, of misschien druk ik te hard. Desondanks blijf ik de haarclip kopen. Het fijne aan deze stijl is dat je de clip totaal niet ziet zitten en je een volle bos met krullen lijkt te hebben. Voller dan wanneer je een staart zou maken met een elastiek. Mensen vragen heel vaak aan mij, “goh hoe steek jij je haar zo mooi op? “, vooral wanneer ik de ‘staart’ hoger maak zoals op onderstaande foto…

DSCN9492
 
 

Los, maar toch ook vast!

DSCN0648

DSCN0649

DSCN0653

DSCN0659

Dit doe ik het vaakst. Twee schuifspeldjes pakken en een pluk haar aan de voorkant vastzetten. Één schuifspeldje van rechts naar links en één van links naar rechts om ervoor te zorgen dat het in elkaar haakt, zo blijft het heel de dag goed zitten. De ene keer is het een wat grotere pluk dan de andere keer en het is altijd een bepaalde richting op. Zo’n pluk vastzetten doe ik nooit recht in het midden, maar altijd ietwat aan de rechterkant. Dit staat mooier (waarschijnlijk omdat mijn hoofd niet symmetrisch is).

Dit zijn de stijlen die ik elke week maak met af en toe een beetje variatie. Ik vind deze kapsels leuk, handig en voor mijn krullen werken deze stijlen het beste.

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete en alledaagse kapsel is, laat je het weten bij de comments?

Groetjes,
Handtekening site

Share to Facebook
Share to Google Plus

Ook leuk om te lezen:

Posted on by Nadia Blokland in Beauty, Haarverzorging 7 Comments

7 Responses to Mijn 3 simpele haarstijlen…

 1. Delphine

  Leuk om te zien!

   
 2. Macblogster

  Grappig dat je het niet zo vaak los draagt, je hebt juist zulk mooi haar.
  Ik heb juist mijn haar vaak los, omdat dit gemakkelijk is en het minste tijd in beslag neemt ‘s ochtends. Ik zou het vaker kunnen opsteken of kunnen vlechten.

   
 3. Dita

  Ja je hebt zulk mooi haar! Ik draag het het vaakst los, waarom weet ik eigenlikk niet

   
 4. Gigi

  Ik vind jou met haar los heel mooi!!! Leuk krullen!

   
 5. Nadia

  Hoi meiden,

  Bedankt voor jullie leuke reacties…
  Jullie dragen het dus vooral los en Gigi, jij hebt een leuk kort kapsel natuurlijk. Ik zou het ook graag in willen vlechten, maar dit kan ik niet helaas. Jullie? Misschien dat een blogger misschien een tutorial kan plaatsen (lief kijkend) :) !

  Groetjes Nadia

   
 6. Gigi

  He?! vlechten?

  Someone, anybody, please help this girl to come to her senses!!! ahahahahhh

   

Add a Comment